Acadèmia Barroca Europea aterra a Peralada

(Photo by Bertrand Pichene)

Demà dissabte, 15 de juliol, el director associat de Les Arts Florissants, Paul Agnew, dirigirà als components d’aquesta acadèmia que és un projecte educatiu.

A l’església del Carme es presentarà un programa inspirat en la història de Dido a través d’uns extractes de l’òpera Didon de Henry Desmaret i l’òpera Dido and Aeneas de Henry Purcell. A Peralada es veurà una òpera semi-escenificada que s’obrirà amb extractes del Didon de Desmaret.

L’Acadèmia Barroca Europea d’Ambronay (França) és un centre actiu de la lírica especialitzada en aquest estil. Un grup d’intèrprets vocals i instrumentals de l’Acadèmia donaran vida a Dido and Aeneas conjuntament amb seleccions d’una altre versió del mite, Didon.

News

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *